68 poze   15643 vizite

tratament cu oua de prepelita

Nume album: LA CE SUNT BUNE OUALE DE PREPELITA
Descriere album: TRATAMENT NATURIST CU OUA DE PREPELITA

Oul de prepeliţă este un "medicament" naturist fără nici o contraindicaţie şi are marele avantaj că echilibrează întregul organism, fiind o sursă naturală şi foarte ieftină de vitamine esenţiale.
Oul de prepeliţă este produsul de origine animală cu cel mai echilibrat conţinut proteic, vitamino - mineral şi enzimatic capabil să regleze toate aceste carenţe, readucând în parametrii normali orice organism uman.
Comparativ cu oul de găina, oul de prepeliţă are un conţinut de colesterol de numai 1,4% faţă de 4%; grăsimi de circa 3 ori mai puţine; ca aport proteic gălbenuşul conţine 23% faţă de 16% - 17% la oul de găină. La conţinutul de minerale şi vitamine, diferenţele sunt şi mai mari: de 6 ori mai multă vitamină B1; de 5 ori mai mult fosfor; de 5 ori mai mult fier; de 15 ori mai multă vitamină B2, precum şi alte substanţe antialergice, ce fac ca oul de prepeliţă să diminueze cantitatea unor anticorpi responsabili de apariţia reacţiilor alergice.
Carnea de prepeliţă este una dintre cele mai fine şi apreciate în gastronomie, conţinutul scăzut în grăsimi şi colesterol făcând din aceasta o alternativă dietetică şi curativă pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol mărit, diabet, regim alimentar de curăţare).
Un lucru deosebit de important este acela că prepeliţa japoneză este singura pasăre de producţie care nu necesită vaccinări pe toata durata vieţii, starea de sănătate fiind în strânsă legătură cu condiţiile asigurate. Aceasta constituie un argument în plus pentru ca produsele prezentate să fie consumate cu toată încrederea.

Ouăle de prepeliţă se folosesc pentru:
1. afecţiuni digestive (îmbunătăţesc digestia, reglează aciditatea gastrică);
2. hipertensiune arterială;
3. ulcer gastric şi duodenal;
4. conjuctivite;
5. urticarii;
6. tuse convulsivă;
7. TBC;
8. afecţiuni hepatice;
9. diabet zaharat;
10. alergii;
11. astm bronşic;
12. anemie;
13. impotenţă;
14. gută;
15. migrene;
16. neurastenie;
17. obezitate;
18. dizolvă depunerile de colesterol şi împiedică formarea altora;
19. previne arterioscleroza;
20. regenerează sistemul nervos;
21. afecţiuni ale cordului (îmbunătăţesc funcţionarea cordului);
22. au un efect pozitiv în tratarea bolilor de rinichi şi ficat;
23. împrospătează şi îmbunătăţesc memoria;
24. au un rol deosebit de important în creşterea şi dezvoltarea copiilor;
25. revitalizează organismul indiferent de vârstă.
Mod de administrare
Ouăle se administrează dimineaţa, pe stomacul gol, înainte de cafea si de micul dejun, care este indicat a fi servite la o jumătate de oră (în cazul unor boli digestive sau al anemiilor severe) sau până la două ore de la administrarea conţinutului ouălor. Este recomandabil să fie înghiţite crude şi cu gălbenuşul întreg, fără sare, zahăr sau substanţe aromate. Pentru că e mic, se sparge într-o lingură de supă, lăsându-l să alunece de la baza limbii către esofag. Persoanelor care nu suportă aceasta manieră se recomandă amestecul cu miere de albine sau pulpă de fructe, iaurt etc.
În timpul tratamentului, consumul de alcool (băuturi alcoolice) reduce efectele terapeutice cu cel puţin 50%. Tratamentul se poate relua după trei săptămâni de pauză - la adulţi, iar la copii - după două, trei luni.

CURA DE 120 DE OUĂ - contra: hipertensiunii arteriale, ulcer, tulburări digestive, conjunctivite, urticarii, tuse convulsivă, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, cu tot ceea ce implică acest proces.
CURA DE 240 DE OUĂ - contra: TBC, afecţiuni hepatice, renale, diabet zaharat, alergii, astm bronşic, anemie, impotenţă, gută, migrene, neurastenie, obezitate; dizolvarea depunerile de colesterol şi împiedicarea formarii altora, previne arterioscleroza, regenerează sistemul nervos etc.

Cura de 120 de ouă în 32 de zile, pentru copii/adolescenţi între 11 şi 15 ani:
În primele patru zile – câte trei ouă pe zi;
Între a 5-a si a 30-a zi - câte patru ouă pe zi;
În a 31-a zi - trei ouă, iar in a 32-a zi - un ou.
Cura de 120 de ouă în 26 de zile, pentru adulţi şi adolescenţi între 16 si 18 ani:
În primele patru zile – câte trei ouă pe zi;
Între a 5-a si a 24-a zi - câte patru ouă pe zi;
În a 25-a zi - trei ouă;
În a 26-a zi - două ouă.
Cura de 240 de ouă în 50 de zile, numai pentru adulţi:
În primele două zile - câte trei ouă pe zi;
În a treia zi - patru ouă pe zi;
Începând cu ziua a patra, până în a 48-a zi inclusiv - câte cinci ouă pe zi;
În a 49-a zi - trei ouă pe zi;
În a 50-a zi - două ouă pe zi.
De asemenea există si alte scheme (grafice) de tratament, în funcţie de vârstă:
Cura de 60 de ouă în 30 de zile, pentru copii între un an şi trei ani:
Se pot administra cate două ouă zilnic.
Cura de 60 de ouă în 20 de zile, pentru copii intre 4 şi 7 ani:
Se administrează câte trei ouă zilnic.
Cura de 90 de ouă în 30 de zile, pentru copii între 8 şi 10 ani:
Se pot administra câte trei ouă zilnic.
Există şi o reţetă pentru împiedicarea calviţiei (chelirii) şi a regenerării firelor de păr slăbite:
Se iau 10 gălbenuşuri de ou de prepeliţă şi se amestecă pană la omogenizare cu lăptişor de matcă (două fiole), o linguriţă de miere de albine şi puţină drojdie (un vârf de cuţit). Se lasă la dospit, într-o încăpere bine încălzită, timp de 24 de ore. Se spală părul în fiecare seară şi, după uscare, se pensulează pielea capului pe cărări formate cu pieptenele din cinci în cinci milimetri, dacă nu ne permitem să ne tundem de tot. Peste noapte, capul se acoperă cu un prosop curat. Dimineaţa se spală, de preferinţă cu ceai de muşeţel. Soluţia rămasă poate fi păstrată la rece, în frigider, până la consumare.

Share on googleShare on facebookShare on twitterShare on emailMore Sharing Services



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.